Pagina wordt geladen ...

facebook instagram

Spontane, creatieve, eigentijdse & moderne fotografie

Contact

In Afrika begon de liefde voor fotografie...

Fotograferen was eigenlijk altijd al een hobby van me. Begin jaren '90 ging ik naar Kenia met een reflex camera en diverse lenzen om tijdens de verschillende safaries de mooiste foto’s te kunnen maken. Daar was het dat de liefde voor dit vak echt vorm aannam. Zo’n 20 jaar geleden kwam ik bij een fotograaf te werken en daar leerde ik de kneepjes van het vak. Uiteraard toen nog met een Hasselblad! Super, want met zo’n camera stel je alles met de hand in, dus leer je heel secuur te werken. Doordeweeks avond na avond oefenen in de studio met diverse opdrachten die ik kreeg van mijn werkgever. Dat was een hele goede leerschool.

Na maanden in de studio gefotografeerd te hebben, ging ik me focussen op trouwreportages. Super spannend, want je kunt geen moment missen. Maar naast mijn werkgever leerde ik dit ook … en wat was het leuk!!! Al die bruidsparen te zien op hun mooiste dag en daar dan een trouwreportage voor te mogen maken.

Mijn eigen bedrijf gestart op 1 augustus 2003

1 augustus 2003 was de dag dat ik Maxanel Fotografie begon en mijn eigen bedrijf was een feit! Wat was ik trots!! Eerst vanuit huis, een kantoortje gecreëerd op zolder.

Winkel in Wijhe

Maar na ruim een jaar, 24 november 2004 opende ik mijn fotospeciaalzaak in Wijhe. Camera’s, albums, lijsten, 1-uur service, pasfoto’s … een complete winkel mét een fotostudio!. In Wijhe was ik gevestigd voor vijf jaar met mijn fantastische collega Cindy Holterman-Kreileman. Doordat zij er was kon ik de trouwreportages blijven doen, de winkel was bij Cindy in goede handen!

Verhuizen naar groter pand

Na vijf jaar was het toch tijd voor een nieuwe uitdaging. Ik verhuisde met mijn bedrijf naar Hoogeveen waar ik van 90 m2 naar 275 m2 ging. Dat was echt de uitbreiding die ik nodig had. Geen winkel meer, maar alleen een fotostudio waar ik nog meer op de fotografie kon richten. Deze fotostudio is in het voorjaar van 2017 helemaal verbouwd. Er is een grote rondwand geplaatst van ruim 6 meter breed. Lekker ruim om grote groepen en families te kunnen fotograferen. Daarnaast is een aparte ruimte gemaakt, speciaal voor Workshops en Kleuranalyses.

Dus wil je eens een mooi portret van jezelf, een babyshoot, of wordt het eindelijk eens tijd om een mooie fotoreportage van je gezin of familie te laten maken, of ga je trouwen ... Bel of mail over alle mogelijkheden.


Graag tot ziens in de studio!

 

Contact opnemen