Pagina wordt geladen ...

facebook instagram

Spontane, creatieve, eigentijdse & moderne fotografie

Contact

Zwanger en baby

Je zwangerschap is zonder twijfel één van de meest bijzondere periodes in je leven! Als mooie herinnering verzorgen wij zwangerschapsfoto's. Met deze fotoshoot zetten we de tijd even stil. Dit moment komt immers niet meer terug. De foto's zullen jullie op een bijzondere manier herinneren aan een belangrijke fase in je leven.

zwanger-en-baby-1-maxanel-fotografie

zwanger-en-baby-2-maxanel-fotografie

zwanger-en-baby-3-maxanel-fotografie

Unieke studiofoto's

In onze studio maken we een unieke serie foto's. De foto's kunnen gemaakt worden van alleen jouw en je buik, maar kan ook in combinatie met je partner en/of kinderen.

We nemen uitgebreid de tijd voor deze shoot en hierbij heb je ook de mogelijkheid om verschillende outfits te dragen. Voel je ook vrij om 'props' mee te nemen ... sjaal, knuffel, sokjes etcetera.

Geboortekaartjes

Naast de fotografie kunnen we ook jullie geboortekaartje verzorgen. Daarmee heb je altijd een uniek en heel persoonlijk geboortekaartje. De layout van het kaartje wordt helemaal in overleg gemaakt. Enkele voorbeelden staan in het fotoalbum, maar in de studio staan alle modellen. Voel je vrij om een afspraak te maken om de voorbeelden geheel vrijblijvend in de studio te bekijken.

zwanger-en-baby-7-maxanel-fotografie

zwanger-en-baby-8-maxanel-fotografie

zwanger-en-baby-9-maxanel-fotografie

Newborn

En dan is jullie lieve baby er eindelijk om in je armen te sluiten ... Zó afhankelijk, zo teer, zo kwetsbaar, zoooo mooi ... Hoe klein kunnen vingertjes en teentjes zijn. Hét moment om voor altijd vast te leggen! En daar zijn wij voor.

Uiteraard komen voor de fotoshoot in de eerste dagen naar jullie toe, thuis, of nog in het ziekenhuis om de foto's te maken. Deze foto's zijn natuurlijk ook heel mooi om een geboortekaartje van te laten maken, ook dat kunnen we in de eerste dagen direct verzorgen! Na de shoot gaan we uitgebreid overleggen hoe je de foto's wilt gebruiken. Wellicht een mini-album, harmonicaboekje of een mooie grote uitvergroting aan de muur.

Vraag vrijblijvend naar alle mogelijkheden en neem contact op via het contactformulier.

zwanger-en-baby-4-maxanel-fotografie

zwanger-en-baby-5-maxanel-fotografie

zwanger-en-baby-6-maxanel-fotografie

Het unieke babyplan!

In het eerste jaar verandert je baby zó snel. Daarom hebben wij het BABYPLAN voor jullie als ouders bedacht. Omdat de ontwikkeling van de kleine baby in het eerste jaar zo snel gaat, zou het toch jammer zijn als jullie alleen maar een mooie fotosessie hebben van één moment in dat jaar. Om die reden kun je nu kiezen voor het BABYPLAN. In het eerste jaar maken we drie fotosessies van de baby:

Liggen (tot ongeveer drie maanden)
Zitten (bij ongeveer acht maanden)
Staan (bij ongeveer twaalf maanden)

Je betaalt voor de drie sessies € 175,- inclusief een minialbum met daarin zes foto's van de baby.
Eens kijken wat er mogelijk is? Maak dan eens een vrijblijvende afspraak!

Tot ziens in de fotostudio!

 

Contact opnemen Bekijk fotoalbum