Pagina wordt geladen ...

facebook instagram

Spontane, creatieve, eigentijdse & moderne fotografie

Contact

 

Spontane, eigentijdse trouwreportages

Maak van jullie trouwdag een dag om nooit meer te vergeten met een trouwreportage van Maxanel Fotografie Hoogeveen. Vooraf nemen we uitgebreid te tijd om alle wensen door te nemen zodat we er samen een onvergetelijke dag van maken. De diverse fotomomenten/locaties van fotogaraferen worden van tevoren besproken om de dag relaxed te laten verlopen. Onze sterke kant is het ‘niet geposeerd’ fotogaferen waardoor jullie je helemaal op je gemak voelen.

trouwreportage-1-maxanel-fotografie

trouwreportage-2-maxanel-fotografie

Trouwen in een schitterende oldtimer 

De trouwdag helemaal compleet maken? In combinatie met een trouwreportage krijg je € 75,- korting op de trouwauto. We hebben de keuze uit een Citroën Traction Avant (1955) en een Chevrolet Bel Air (1960) om van jullie trouwdag een echt belevenis te maken. Onze oldtimers worden uitsluitend met chauffeur verhuurd.

Trouwvervoer 001 Maxanel Fotografie, Citroen Traction Avant

trouwvervoer 002,Maxanel Fotografie, Chevrolet Bel Air

Diverse trouwalbums

Er zijn heel veel verschillende mogelijkheden om jullie trouwdag te verwerken in een persoonlijk album. De lay-out van het album wordt geheel op jullie wensen afgestemd. Leer, kunstleer, glas, aluminium, hout … het kan allemaal als omslag voor het album, vaak in combinatie met een mooie foto uit de reportage op de voorzijde. Zo leent het album zich er goed voor om op een standaard in de woonkamer te pronken!

Reportage voor elk budget

We hebben voor elk budget een passende reportage. Zo bestaat er altijd de mogelijkheid om de mooiste dag door een professional te laten vastleggen. Immers … je moet er toch niet aan denken, dat op deze dag, de foto’s mislukken?!

Graag nodig ik jullie uit voor een geheel vrijblijvend gesprek om eens kennis te maken met elkaar in de studio. Daar kunnen jullie alle voorbeeldalbums inzien en alle wensen kenbaar maken.

 

Contact opnemen Bekijk fotoalbum