Pagina wordt geladen ...

facebook instagram

Spontane, creatieve, eigentijdse & moderne fotografie

Contact

Trouwkaarten en albums

Zoek je een originele trouwkaart? Wij kunnen deze voor je verzorgen…
De lay-out van de kaart kunnen we van te voren goed doornemen alvorens we aan de slag gaan met het ontwerp. Het ontwerp wordt dan uiteraard met jullie besproken alvorens we gaan printen. De trouwkaart kan ook verzorgt worden met een foto. De trouwkaart kan op fotopapier worden afgedrukt, maar er zijn ook andere papiersoorten beschikbaar. Door de kaart op deze manier te creëren heb je altijd een unieke trouwkaart! Je bent van harte welkom in de studio om de voorbeelden te bekijken.

Verschillende soorten trouwalbums

Er zijn tegenwoordig veel verschillende albums om jullie trouwfoto's in te verwerken. Qua stijl en uitstraling is er veel te kiezen. We hebben ons assortiment zó samengesteld dat je altijd kunnen kiezen voor een uniek album! Wat is er nou leuker dan een album te hebben die niemand anders heeft? In de studio laten we je graag alle mogelijkheden zien.

Digitale albums

Hierbij is de pagina de foto. De pagina kan in mat, zijdeglans, hoogglans en metallic afgewerkt worden. Doordat de pagina naadloos 
doorloopt in het midden van de bladzijde kunnen de foto's wel 84 cm breed zijn! Op de voorzijde zijn diverse mogelijkheden om een foto te plaatsen, zoals een acryl-photo.

Foto Fusion albums

Dit album kan helemaal op jullie wensen en dus uniek worden gemaakt. Diverse mogelijkheden zijn er om een foto op de kaft te krijgen. De foto's kunnen digitaal of geplakt verwerkt worden. Leer, kunstleer, aluminium, hout ... Kortom zoeken jullie een uniek album, heb je hem nu gevonden.

Palazzo Albums

Dit is een album waarbij de pagina's digitaal opgemaakt worden en daarna verlijmd op de bladen komen.  

Society Albums

Bij dit album staat jullie interieur centraal. De kaft van het album wordt helemaal afgestemd op de inrichting van jullie huis. Tevens kan het minialbum, ouderalbum én een fotolijst in hetzelfde materiaal verzorgt worden. 

Traditionele albums

Dit is een geplakt album waarbij er veel keus in qua bladen: zwart, wit, zilver met kalkbladen. Door de digitale fotografie kan ook dit album heel speels worden. 

Elay -albums

Dit album wordt in Australië vervaardigt. De foto's worden door middel van Passe Partouts gepresenteerd in het album, wat het album een heel moderne en strakke uitstraling geeft.

Voor alle albums geldt dat we van te voren goed alle wensen qua opmaak bespreken. Zo kunnen we voor iedereen hun eigen unieke album samenstellen en is dus geen album gelijk! Als jullie graag van te voren de opgemaakte pagina's zien, is dat uiteraard mogelijk.

Maak een afspraak om onze voorbeeldalbums in te zien!

 

Contact opnemen