Pagina wordt geladen ...

facebook instagram

Spontane, creatieve, eigentijdse & moderne fotografie

Contact

Uitvaart

Een tastbare herinnering van het laatste afscheid van uw dierbaren. Maxanel Fotografie Hoogeveen brengt op discrete wijze het afscheid in beeld.
We verzorgen een gedenkwaardige reportage op deze emotionele dag.

‘Een lege plek, een groote gemis. Een fijne herinnering is al wat er nog is …’
Het leven is zo speciaal en zo vol mooie belevenissen, dat we dat vaak vastleggen op foto of video. Op die manier houden we de herinnering zo helder mogelijk. Totdat iemand die je zo dierbaar is komt te overlijden. De tijd staat stil, het is niet te bevatten en waarschijnlijk dringt alles nog niet tot je door. Juist in die periode moet er plotseling zoveel geregeld worden dat je gedachten wellicht niet uitgaat naar fotografie. Van het afscheid van het leven, houden we in die gevallen maar weinig tastbaars over.

uitvaart-1-maxanel-fotografie

uitvaart-2-maxanel-fotografie

uitvaart-3-maxanel-fotografie

Fotografie bij een uitvaart als steun bij het rouwproces.

Een ‘tastbare herinnering’ van je laatste afscheid kan helpen in het verwerkingsproces. Zeker bij verdriet bestaat de kans dat het beeld van de dag dat je iemand definitief achter moet laten, vertroebeld raakt. Vaak komt het besef van het verlies pas na de uitvaart en begint dan pas het rouwproces.
Soms zijn kinderen te jong om zich het overlijden van een familielid te herinneren. Of bevinden familieleden zich ten tijde van het afscheid in het buitenland. Ook voor hen geeft een uitvaartreportage de mogelijkheid het afscheid te visualiseren, om het zo een plek te geven.

Fotografie afgestemd op alle wensen

Van te voren kan er overlegd worden wat je graag gefotografeerd wil hebben bij de uitvaart. Door de moderne apparatuur zal je nauwelijks merken dat ik er ben. Foto’s kunnen in kleur, zwart-wit en sepia verwerkt worden in diverse albums. We kunnen zowel album als de luxe box voorzien van een mooie foto. In onze studio hebben we de mogelijkheid om een foto van je geliefde te bewerken om tijdens de uitvaart te gebruiken. Ook al is het oorspronkelijk een groepsfoto, wij plaatsen je dierbare op een nieuw achtergrond, zodat het een studio portret lijkt.

Meer informatie?

Vraag vrijblijvend naar alle mogelijkheden en neem contact op via het contactformulier.

 

Contact opnemen Bekijk fotoalbum