Pagina wordt geladen ...

facebook instagram

Spontane, creatieve, eigentijdse & moderne fotografie

Contact

Maxanel Afscheidsfotografie

"Timeless Memories"

‘Een dierbare herinnering van ‘t laatste afscheid als troost voor later’

Afscheid nemen van je dierbare is een hele ingrijpende gebeurtenis. Vaak wordt de dag van het afscheid als in een roes beleefd. Vervuld van emoties gaat er veel langs je heen. Mooie momenten, liefdevolle gebaren en de aanwezigheid van je familie en vrienden om je heen dringen soms niet tot je door. Als afscheidsfotografe verzorg ik voor jou een tastbare herinnering van de uitvaart. 
De liefdevolle momenten en mooie details van het afscheid worden vastgelegd als troost voor later.

uitvaart-1-maxanel-fotografie

uitvaart-2-maxanel-fotografie

uitvaart-3-maxanel-fotografie

Speciaal voor deze tak van fotografie heb ik een aparte website laten maken.
Een website die helemaal gaat over Uitvaartfotogafie, Stillborn en het laten maken van een Herinneringsportret.
Klik voor deze website op de volgende link: www.maxanel-uitvaartfotografie.nl

Een ‘tastbare herinnering’ van je laatste afscheid kan helpen in het verwerkingsproces. Zeker bij verdriet bestaat de kans dat het beeld van de dag dat je iemand definitief achter moet laten, vertroebeld raakt. Vaak komt het besef van het verlies pas na de uitvaart en begint dan pas het rouwproces.
Soms zijn kinderen te jong om zich het overlijden van een familielid te herinneren. Of bevinden familieleden zich ten tijde van het afscheid in het buitenland. Ook voor hen geeft een uitvaartreportage de mogelijkheid het afscheid te visualiseren, om het zo een plek te geven.

Fotografie afgestemd op alle wensen

Van te voren kan er overlegd worden wat je graag gefotografeerd wil hebben bij de uitvaart. Door de moderne apparatuur zal je nauwelijks merken dat ik er ben. Foto’s kunnen in kleur, zwart-wit en sepia verwerkt worden in diverse albums. We kunnen zowel album als de luxe box voorzien van een mooie foto. In onze studio hebben we de mogelijkheid om een foto van je geliefde te bewerken om tijdens de uitvaart te gebruiken. Ook al is het oorspronkelijk een groepsfoto, wij plaatsen je dierbare op een nieuw achtergrond, zodat het een studio portret lijkt.

Meer informatie?

Vraag vrijblijvend naar alle mogelijkheden en neem contact op via het contactformulier.

 

Contact opnemen Bekijk fotoalbum