Pagina wordt geladen ...

facebook instagram

Spontane, creatieve, eigentijdse & moderne fotografie

Contact

After Wedding Shoot

Een After Wedding Shoot is dé populaire trend voor bruidsparen die naast de foto's op de trouwdag zelf,  nog meer geweldige foto's willen maken. Bij deze shoot hoef je niet meer zo voorzichtig te zijn om vlekjes te voorkomen. Hét moment om de jurk en het trouwpak nog een keer aan te trekken, lekkere spontane, gewaagde foto's te maken en heel veel lol te hebben met unieke foto's als resultaat.

Natuurlijk wordt de jurk niet helemaal kapot gemaakt. Vaak is aan het einde van de shoot alleen maar een ritje naar de stomerij nodig, wat je waarschijnlijk ook na de trouwdag zelf al gedaan zou hebben.

trash-the-dress-1-maxanel-fotografie

trash-the-dress-2-maxanel-fotografie

trash-the-dress-3-maxanel-fotografie

Locaties fotoshoot After Wedding Shoot

Welke locaties zoeken we op? Dat is helemaal aan jullie ... Rijdt je paard? Hoe heerlijk is het dan om te galopperen door het water, lekker spetteren met fantastische foto's als resultaat!! Samen springen vanaf een steiger in het water, het boerenveld op, rollen door de bladeren in het bos op de grond, rennen door de zee ... zeg 't maar. Alles kan!!

Kosten en mogelijkheden After Wedding Shoot

Een 'After Wedding' shoot kost € 349,- voor ongeveer anderhalf uur. Wanneer we ook jullie trouwdag hebben vastgelegd, geldt er een korting van
€ 50,- Dit is je kans om echt unieke foto's te laten maken!

Vraag naar alle mogelijkheden via het contactformulier.

 

Contact opnemen Bekijk fotoalbum